Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un ministru DEMISIONAR vorbește DESCHIS despre situația din PSD: 'Este o criză. Ne va afecta'

Inquam Photos / Octav Ganea
grindeanu dragnea sevil

Ministrul demisionar al Educaţiei Naţionale, Pavel Năstase, a declarat joi, la Constanţa, că ne aflăm în contextul unei crize politice şi că este foarte important cât va dura până la soluţionare. 

"Este o criză politică, important este cât de repede se va rezolva. Ne va afecta imaginea? Cred că da, din păcate. (...) Nimeni nu este de neînlocuit; este important atunci când lucrezi pe o funcţie de conducere să strângi în jurul tău o echipă şi când tu pleci, şi mă refer concret la această funcţie de ministru, este foarte important dacă la nivelul secretarilor de stat sunt oameni care să preia aceste proiecte şi eu cred că avem, împreună cu ceilalţi colegi din conducerea ministerului, câteva proiecte care au prins rădăcini şi vor fi continuate chiar dacă nu voi mai fi eu ministru" - a subliniat Pavel Năstase, potrivit agerpres.ro.

Previziune SUMBRĂ pentru Dragnea în scandalul momentului: 'Nu prinde finalul de an la șefia PSD'


Ministrul, care s-a aflat joi la Constanţa la aniversarea a patru ani de la înfiinţarea Asociaţiei Elevilor, a menţionat că şi-a înaintat demisia din funcţie, asemeni colegilor din Cabinet, în contextul retragerii sprijinului politic de către coaliţia guvernamentală. 

"Am anunţat de ieri că mi-am înaintat demisia din funcţia de ministru al Educaţiei Naţionale; de altfel toţi miniştri din cabinet şi-au dat demisia pentru că Guvernul este un guvern politic. Eu nu am dat concurs pentru postul acesta, nu am fost ales, aşa cum sunt aleşi parlamentarii, ci am fost numit de conducerea partidului şi de către primul-ministru. Odată ce Partidul Social Democrat a retras sprijinul politic Guvernului, în mod implicit şi miniştrii, nemaiavând acest sprijin politic, şi-au dat demisia" - a spus Pavel Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.