Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un parlamentar mexican s-a cocoţat pe gardul lui Trump: 'Este INUTIL' / VIDEO

Deputatul mexican Braulio Guerra a escaladat săptămâna trecută gardul care separă Mexicul de SUA pe o porţiune a frontierei de lângă Tijuana (Mexic) pentru a denunţa "inutilitatea zidului la frontiera între Mexic şi Statele Unite", relatează luni publicaţia electronică franceză cnewsmatin.fr, potrivit agerpres.

"Am putut să-l escaladez şi să mă aşez pe gard. Ar fi fost simplu pentru mine să sar în SUA", a scris el într-o postare pe Twitter, căreia i-a ataşat fotografii care îl înfăţişează urcat pe gard, precum şi o înregistrare video în care critică proiectul lui Donald Trump.

BĂTĂILE între huligani ar putea să devină SPORT naţional

"De o parte este Mexicul, de cealaltă sunt SUA", explică parlamentarul mexican din vârful gardului. "Vreau să arată că este inutil şi absurd să construieşti un zid de 15 milioane de dolari. Acest proiect ne afectează relaţiile", estimează el într-un alt mesaj.

Proiectul cu care se mândrea Trump în timpul campaniei sale electorale, construirea unui "mare zid" la frontiera dintre cele două ţări, urmează să înceapă "în curând". Cel puţin aceasta a declarat preşedintele SUA în primul său discurs în faţa Congresului, comentează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.