Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dâncu arată problemele pe care le are Victor Ponta: Ce nu știai despre premier

dragnea dancu

Sociologul Vasile Dâncu a comentat  cariera lui Victor Ponta și viitorul premierului, după alegerea Biroului Permanent Național al PSD.

Citește și: Cel mai recent SONDAJ: Cum stau PSD, Victor Ponta și Liviu Dragnea

”Cariera lui Victor Ponta a inceput prea devreme urcusul și a ajuns prea devreme pe platoul carierei. A fost si situatia de conjunctura, cand a candidat la prezidentiale in 2014. Analiza a facut unele greseli - perceptia spatiului politic, modul cum te plasezi in spatiul poltic, un fel de agresvitate continuă. Ar fi trebuit sa lase conflictul cu Traian Băsescu. In general, partidul nu doreste un conflict cu Basescu, partidul se fereste de razboaie politice.”, a declarat sociologul Vasile Dâncu.

Citește și: Acuzații grave de la Congresul PSD: Ce nu s-a văzut la televizor

”PSD a pierdut alegerile prezidențiale. Este o victorie fara glorie în momentul in care pierzi alegerile prezidentiale de 3 ori la rand si le castigi pe cele parlamentare. Lipsa de ratiune si lipsa de luciditate a fost data de razboaiele politice. In campaniile electorale se gasesc tinte, tapi ispasitori, construiesti lupte cu oamenii. Cred ca dacă tii aceste tinte in perioade interelectorale poti sa te mentii mai mult timp pe scena politica. Cred ca Ponta este un om inteligent și cred de altfel că are si celelalte capacitati.”, a continuat omul despre care se vehiculează că ar putea să-i ia locul lui Ponta în fruntea Guvernului.

Citește și: DEZVĂLUIRI Cozmin Gușă ar fi trebuit să fie președintele PSD! Cine a schimbat scenariul

”Este greu de facut o analiza a lui Victor Ponta. Modul in care a construit echipele si modul in care a stiu sa tina echipele pana la capat, comunicarea sa este centrata exclusiv pe lider, este prea expus. Toata sala de la Congres isi dorea ca Ponta sa ramana la putere. Eu cred ca au fost greseli care erau legate mai degraba de temperament si o lipsa de luciditate și de a incerca sa faci si lucruri mai mici. S-a comportat ca un star”, a completat Vasile Dâncu la Realitatea TV.

Citește și: DOLIU în sportul românesc: Handbalista care a picat cu parașuta a murit

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.