Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Serviciului Permise din Hunedoara, BĂTUT cu pumnii și picioarele, în plină stradă

politia

Şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise Auto şi Înmatriculări Hunedoara, Ovidiu Martin, a fost agresat în timp ce îşi plimba căţelul pe o stradă din Deva, victima fiind lovită de mai mulţi tineri a căror identitate urmează să fie stabilită.

"Poliţia municipiului Deva s-a sesizat din oficiu în acest caz şi se fac cercetări pentru pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe. Se pare că ar fi un conflict spontan, care nu are legătură cu funcţia publică a victimei", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Potrivit unor relatări neoficiale, victima a fost agresată luni seara, în timp ce îşi plimba căţelul pe o stradă din apropierea locuinţei sale. La un moment dat, un grup de tineri ar fi aruncat cu bulgări de zăpadă spre animalul de companie, iar când bărbatul le-a cerut să înceteze, aceştia l-au agresat şi l-au lovit la cap.

Citește și: Klaus Iohannis UIMEȘTE după discuția cu Jean - Claude Juncker - Șeful statului mizează pe competența Guvernului Dăncilă

Soţia victimei a anunţat incidentul la 112, iar o ambulanţă l-a transportat pe bărbat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva.

Ovidiu Martin nu a depus deocamdată o plângere la Poliţia Deva, dar poate face acest lucru în termen de 90 de zile de la data comiterii faptei. Poliţia s-a sesizat, însă, din oficiu despre acest incident şi a declanşat cercetările într-un dosar deschis pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.