Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC - USR explică de ce nu-l susține pe Iohannis la prezidențiale, ci pe Barna: 'Nu poți să-ți pui banii pe un cap pe care nu poți să-l controlezi'

sigla partidului
USR sigla

Senatorul USR Radu Mihail a dezvăluit de ce partidul din care face parte l-a desemnat pe Dan Barna în postura de candidat al partidului și forțele anti-PSD nu susțin un candidat unic în persoana lui Klaus Iohannis. Senatorul USR a spus că ”nu poţi să-ţi pui banii pe un cap pe care nu poţi să-l controlezi, nu ştii ce e cu el”.

Citește și: Zi de FOC în Parlamentul European - Calculele arată că Ursula von der Leyen NU are destule voturi ca să preia șefia Comisiei Europene

„Este evident că USR vrea ca preşedintele României să fie un om responsabil şi care să-i merite pe români. Noi am stat foarte mult pe ideea candidatului la prezidenţiale şi am decis demult că vom avea un candidat al nostru din mai multe motive. În primul rând nu poţi să te bazezi că cineva, fie el şi o persoană cu mari şanse să ajungă preşedinte, nu va avea un eveniment care să-l facă să iasă din cursă. Deci, nu poţi să-ţi pui banii pe un cap pe care nu poţi să-l controlezi, nu ştii ce e cu el. Noi vrem să ne asigurăm că avem o personalitate capabilă să fie preşedintele României, să fie pregătit, să fie în cursă şi asta e datoria pe care o avem pentru români”, a spus liderul USR.

Sâmbătă, USR şi-a ales candidatul la preşedinţia României în persoana preşedintelui partidului, Dan Barna, o decizie finală în acest sens urmând să fie luată după ce şi formaţiunea lui Dacian Cioloş îşi va desemna prezidenţiabilul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.