Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în Germania: Antrenorul unui mare club de fotbal, anchetat pentru folosirea unui certificat verde fals

digi24.ro
certificat pasaport de vaccinare

Antrenorul echipei germane de fotbal Werder Bremen, Markus Anfang, a intrat în atenţia poliţiei pentru că ar fi folosit un certificat de vaccinare fals contra noului coronavirus, transmite DPA, potrivit Agerpres.

Clubul Werder Bremen, aflat pe locul opt în liga secundă a Germaniei, a fost informat joi seara de investigaţia asupra antrenorului Anfang.

''Într-o discuţie personală cu conducerea, Markus Anfang a respins cu hotărâre acuzaţiile categorice şi susţine că este complet vaccinat şi nu a utilizat un certificat de vaccinare falsificat'', se arată într-un comunicat al clubului din Bremen.

''La fel ca fiecare altă persoană vaccinată cu ambele doze, eu mi-am făcut vaccinul într-un centru oficial şi am primit autocolantul corespunzător în paşaportul meu galben pentru vaccin. L-am dus la farmacie şi a fost digitalizat, iar eu am presupus în mod firesc că totul este în ordine. Sper că problema se va lămuri rapid'', a spus la rândul său Markus Anfang, tot într-un comunicat.

Anfang, 47 ani, a preluat-o pe Werder Bremen la începutul anului 2021, după ce anterior le-a antrenat pe Darmstadt, FC Koln şi Holstein Kiel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.