Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Procurorul' Cornel Dinu îl distruge pe Ilie Dumitrescu: 'Are 400 de cuvinte toate, de aia le caută

www.gsp.ro
Cornel Dinu

Cornel Dinu l-a criticat pe Ilie Dumitrescu în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal. „Procurorul” - așa cum i se mai spune lui Cornel Dinu - a fost deranjat de criticile pe care Ilie Dumitrescu i le-a adus lui Mircea Rednic, după eliminarea rușinoasă din Cupa României.

”Am văzut un expert care îi făcea un proces lui Mircea Rednic. Se mai chinuie cu degețelele să deseneze. Ca să nu mai zic cu vorba. Mi-aduc aminte cu câțiva ani în urmă, eram într-un anturaj și o actriță a zis că băiatul respectiv e un băiat citit, vorbește și i-am zis ”nu, dragă, are 400 de cuvinte toate, d-aia le caută”. E un băiat bun, dar nu are legătură cu speech-ul. Dacă mă uit pe CV-ul lui nu a stat mai mult de două trei luni decât la două echipe.

Ca jucător, a fost un jucător bun. De aici, să tragi concluzii de fiecare dată, s-ar putea să fii mai aproape de greșeală. Discutabil cu cariera lui fotbalistică. A spus că nu se pricepe la portari, pentru că cerea sfatul antrenorilor cu portarii. Mai ușor cu concluziile pentru cei care nu au trecut prin focul adevărat al fotbalului”, a spus Cornel Dinu, informează Digisport.ro.

Ilie Dumitrescu și Cornel Dinu au colaborat în perioada 1992-1993, atunci când fostul mare fundaș era selecționerul echipei României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.