Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

10 nepalezi, depistaţi la graniţa cu Serbia - Șoferiţa româncă, cercetată în arest preventiv pentru trafic de migranţi

News.ro
Constanţa migranţi ilegali Poliţiştii de frontieră

O şoferiţă de 36 de ani, cetăţean român, este cercetată în stare de arest preventiv pentru trafic de migranţi, după ce a fost prinsă că transporta într-un autoturism 10 cetăţeni nepalezi, spre frontiera cu Serbia, în zona Teremia Mare, cu intenţia ca aceştia să treacă graniţa.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus măsura arestării preventive a şoferiţei pentru 30 de zile.

În cadrul unei acţiuni de prevenire şi combatere a migraţiei ilegale, poliţiştii de frontieră din Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au depistat 10 cetăţeni străini, în interiorul unui autoturism, care se deplasau spre frontiera cu Serbia, arată un comunicat al Poliţiei de Frontieră Timişoara, remis, miercuri, AGERPRES.

Poliţiştii de frontieră au condus la sediul sectorului pentru verificări pe şoferiţa româncă împreună cu cei 10 cetăţeni străini, iar în urma verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei 10 sunt cetăţeni din Nepal, cu vârste cuprinse între 24 de ani şi 44 de ani, care au intrat legal pe teritoriul României. Ei au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Serbia, cu intenţia de a ajunge în diverse state din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, pentru cetăţenii străini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.