Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

11 elevi de la Colegiul Militar din Breaza sunt infectați cu Covid-19

SANADOR
testare covid

Numărul elevilor infectați cu COVID-19 la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir“ Breaza a ajuns l 11, a transmis, miercuri, Prefectura Prahova. Colegiul a trecut la scenariul roșu, relatează Mediafax.

Potrivit Prefecturii Prahova, numărul elevilor confirmați cu noul coronavirus la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemie” din Breaza a ajuns la 11. Este vorba de patru elevi din clasa a IX-a, doi din clasa a X-a, patru din clasa a XI-a și unu,l din clasa a XII-a.

„Ultimii patru liceeni confirmați cu SARS-CoV-2 vor fi evaluați de un medic pediatru de la Spitalul Municipal Câmpina, iar în funcție de starea de sănătate vor fi izolați în spital sau în internatul Colegiului Militar, separat de ceilalți colegi”, au transmis reprezentanții Prefecturii Prahova.

În urma depistării cazurilor de infectare, consiliul de conducere al Colegiului a propus trecerea de la scenariul 1 (față-n față) la scenariul 3 (exclusiv online), decizie avizată de Inspectorarul Școlar Județean Prahova și Direcția de Sănătate Publică Prahova și aprobată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova.

Elevii confirmați ca infectați cu SARS-CoV-2, precum și cei aflați în carantină, au acces la cursuri în format online, potrivit sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.