Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

12 persoane din accidentul de pe DN 2, încă internate în spital - 13 medici, chemaţi de acasă pentru a se ocupa de victime

spitale

Douăsprezece persoane dintre cele implicate în accidentul produs luni pe DN 2, în judeţul Buzău, sunt în continuare în spital, dar starea lor este stabilă. Prefectul judeţului Buzău, Daniel-Marian Ţiclea, a anunţat că 13 medici de la Spiutalul Judeţean Buzău au fost chemaţi de acasă pentru a se ocupa de victime, potrivit news.ro.

Autorităţile din Buzău anunţă, marţi, că 12 dintre victimele accidentului care a avut loc luni pe DN 2 sunt în continuare internate în spital.

În Spitalul Judeţean Buzău mai sunt internate 10 victime, iar la Spitalul Judeţean Focşani sunt, în continuare, internate cele două victime preluate de o ambulanţă de la S.A.J. Suceava. Victimele, două femei, sunt internate în secţiile de Chirurgie şi Ortopedie.

La Spitalul din Râmnicu Sărat nu mai este internată nicio persoană din rândul celor implicate în accidentul de luni seară.

Prefectul judeţului Buzău, Daniel-Marian Ţiclea, a mulţumit, marţi, tuturor structurilor implicate în gestionarea evenimentului rutier.

”O menţiune specială şi mulţumiri se cuvin cadrelor medicale de la U.P.U. Buzău şi din Spitalul Judeţean Buzău (...) Au fost chemaţi de acasă 13 medici de la Radiologie, Ortopedie, Neurologie, O.R.L., U.P.U.-SMURD, Chirurgie Generală, Chirurgie Plastică. Faptul că medici şi asistenţi  de la S.J.U. Buzău şi U.P.U. Buzău, care erau în timpul lor liber, au fost prezenţi la spital înainte de sosirea primelor victime arată rapiditatea cu care s-au mobilizat, profesionalismul şi empatia care trebuie să caracterizeze fiecare salvator. A fost o mobilizare exemplară, iar pentru toate acestea le mulţumesc, în numele comunităţii buzoiene şi al statului român”, a declarat prefectul de Buzău. Luni, un accident grav s-a produs pe DN2 (E85), la ieşire din Rîmnicu Sărat spre Focşani.

Un autocar cu 32 de muncitori care se intorceau acasă de la muncă, de la o fabrică de confecţii din Focşani, s-a răsturnat pe carosabil. Afară ploua iar carosabilul era umed când s a produs accidentul. 22 de muncitori, femei şi bărbaţi, au ajuns la spital, fiind răniţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.