Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

13 cetățeni ucraineni, descoperiți de poliţiştii de frontieră pe teritoriul românesc

Mai multe grupuri de bărbaţi ucraineni, în total 23 de persoane, au fost descoperite de poliţiştii de frontieră pe teritoriul românesc, a informat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan.

"Lucrătorii noştri din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei au depistat 13 cetăţeni ucraineni, bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 48 de ani, care au trecut din Ucraina în România, prin apa râului Tisa. Aceştia au fost depistaţi pe direcţia localităţilor de frontieră Sighetu Marmaţiei, Tisa, Lunca la Tisa şi Bocicoiu Mare. Şi poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Poienile de sub Munte şi Sarasău au depistat, ieri, în zona de responsabilitate, două grupuri de cetăţeni ucraineni, formate din 6, respectiv 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 54 de ani care au trecut din Ucraina în România" a precizat Iulia Stan.

Potrivit acesteia, toţi cetăţenii ucraineni au solicitat o formă de protecţie statului român, fapt pentru care s-au demarat procedurile specifice în astfel de cazuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.