Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

13.000 de oameni au participat în Berlin la o manifestație pentru încetarea testelor pe animale

Circa 13.000 de persoane au participat sâmbătă la Hamburg la o manifestaţie pentru încetarea testelor pe animale, a anunţat poliţia germană, citată de dpa, informează Agerpres.

Citește și: Scrisoare deschisă din partea şefului delegaţiei UE în Bosnia-Herţegovina: 'Drepturile omului ale migranţilor trebuie respectate'

Protestul a vizat în special Laboratorul de farmacologie şi toxicologie LPT, companie cu sediul la Hamburg acuzată că aplică tratamente abuzive câinilor şi maimuţelor în laboratorul său din Mienenbuettel, în apropiere de oraşul din nordul Germaniei. O înregistrare video cu maimuţe care ţipă şi câini însângeraţi, realizată de un militant care s-a dat drept un angajat al laboratorului, a dus la declanşarea unei anchete judiciare. Organizaţia SOKO Tierschutz, una dintre organizatoarele protestului de sâmbătă, a cerut ca animalele de la centrul din Mienenbuettel să fie predate serviciilor de protecţie de specialitate. Nu este clar dacă laboratorul LPT urmează să fie închis, autorităţile locale afirmând că nu dispun deocamdată de suficiente motive pentru a lua această măsură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.