Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

140.000 spectatori sunt așteptați la cursa de Formula 1 de la Silverstone

formula1.com
formula 1 ferrari

Marele Premiu al Marii Britanii, a zecea cursă a sezonului de Formula 1, programat pe circuitul Silverstone (18 iulie), se va desfăşura în faţa a 140.000 de spectatori, conform agenţiei EFE.

Va fi evenimentul cu cel mai mare număr de spectatori de la începutul pandemiei de coronavirus în Regatul Unit, iar organizatorii cursei colaborează cu autorităţile sanitare pentru a stabili condiţiile în care publicul poate asista la cursă, potrivit agerpres.ro.

În prezent, pentru a intra la meciurile de fotbal de la EURO 2020 sau la turneul de tenis de la Wimbledon, fanii trebuie să aibă documente că s-au vaccinat cu ambele doze sau un test negativ.

Directorul executiv al Formulei 1, Stefano Domenicali, a opinat că ''este o veste fantastică faptul că la Silverstone vom avea un eveniment la capacitate maximă şi vom asista la un weekend incredibil cu sute de mii de fani''.

Cursa de la Silverstone va fi prima în care va avea loc o cursă de sprint, în calificările de sâmbătă, care va determina grila de start pentru cursa de duminică.

Marele Premiu al Marii Britanii va fi primul din acest sezon care se va desfăşura cu tribunele pline. Marele Premiu al Franţei de duminica trecută s-a disputat în faţa a 15.000 spectatori pe zi, acelaşi număr fiind permis şi la Marele Premiu al Stiriei, programat duminică în Austria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.