Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

16 persoane au rămas înzăpezite în Bulgaria, la trei kilometri de Vama Veche: Au fost ajutate de autorităţile din ţara vecină

alerta

Şaisprezece persoane au rămas înzăpezite în Bulgaria, luni seară, la trei kilometri de punctul de trecere a frontierei Vama Veche şi au solicitat ajutorul autorităţilor române. Acestea au luat legătura cu autorităţile din ţara vecină, care au intervenit şi au preluat persoanele respective, asigurându-le un adăpost.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, luni seara, la 112 a fost primit un apel care anunţa că şaisprezece persoane care se aflau în zece autoturisme au rămas înzăpezite în Bulgaria, la trei kilometri de punctul de trecere a frontierei Vama Veche.

Centrul Judeţean de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei a început demersurile pentru rezolvarea acestei situaţii. Astfel, prin intermediul Gărzii de Coastă s-a luat legătura cu autorităţile din Bulgaria, iar acestea au preluat toate persoanele rămase înzăpezite şi le-au oferit adăpost, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.