Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

20 de migranţi, găsiţi la frontieră ascunşi în portbagaje sau în remorci

News.ro
Constanţa migranţi ilegali Poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat, marţi, 20 de migranţi care voiau să iasă ilegal din ţară, ascunşi în portbagajele unor maşini sau în remorcile unor camioane.

În Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, într-un camion condus de un cetăţean sârb, au fost descoperiţi zece călători clandestini.

"Şoferul nu transporta încărcătură şi a declarat că se deplasa pe ruta România - Italia. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi într-un locaş special amenajat, în partea de sus a compartimentului marfă, perete dublu, zece cetăţeni din Bangladesh şi Nepal, cu vârste cuprinse între 21 şi 44 de ani", a informat Poliţia de Frontieră Arad.

La Nădlac II, în timp ce era verificat un alt camion, condus de un bulgar care transporta diverse bunuri în Cehia, în remorcă au fost depistaţi patru migranţi din Afganistan şi Sudan, cu vârste cuprinse între 23 şi 34 de ani, solicitanţi de azil în ţara noastră.

Tot la Nădlac II, poliţiştii de frontieră au descoperit şase migranţi ascunşi în două maşini, în portbagaje. Şoferii sunt români, iar migranţii sunt din Siria şi Pakistan, având vârste cuprinse între 20 şi 48 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.