Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

20 de sturioni pescuiţi ilegal din Dunăre, găsiţi în maşina a doi bărbaţi

www.news.ro
sturion

Poliţiştii de frontieră au găsit în maşina a doi bărbaţi din judeţul Tulcea 20 de sturioni pescuiţi ilegal din Dunăre. Cei doi sunt cercetaţi, iar sturionii au fost redaţi mediului natural, potrivit news.ro.

Garda de Coastă a transmis, vineri, că poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea au oprit pentru control, joi, pe digul de protecţie al Dunării, un autoturism în care se aflau doi bărbaţi, unul de 42 de ani, iar celălalt de 31 de ani, ambii din judeţul Tulcea.

"În urma controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit în autoturism 20 de sturioni, de dimensiuni mici, din specia cegă, în stare vie, având greutatea totală de 15 kilograme. Cei doi bărbaţi au declarat că au pescuit peştele în fluviul Dunărea şi intenţionau să-l comercializeze. Peştele a fost redat mediului natural în prezenţa unui reprezentant al Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură, a poliţiştilor de frontieră şi a persoanelor depistate”, se arată în comunicat.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru deţinerea, transportul sau comercializarea sturionilor capturaţi pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale, precum şi a produselor şi subproduselor obţinute din aceştia, fără respectarea prevederilor legale în vigoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.