DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

20 iulie, data limită până la care se pot depune cererile de înscriere în noul sezon de Liga 2 şi Liga 3

frf

Ca urmare a schimbărilor apărute în sistemul competiţional la nivel de Liga 2 şi Liga 3, precum şi la nivelul întregii activităţi a FRF, din cauza pandemiei COVID-19, Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat modificări ale termenelor prevăzute în cuprinsul Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF).

Data limită până la care se pot depune cererile de înscriere în competiţiile Liga 2 şi Liga 3 este 20 iulie 2020. Cele şase cluburi care participă la barajul de promovare în Liga 2 vor depune cerere separată pentru fiecare competiţie, urmând ca în data de 10 august 2020, în funcţie de rezultatul barajului, să comunice în scris Departamentului Competiţii în ce competiţie vor continua în sezonul 2020-2021, potrivit news.ro.

Citește și: Coronavirus într-o mare redacție tv din București? postul interzice divulgarea de informații/ SURSE

Până la data de 20 iulie 2020, cluburile din Liga 1, Liga 2 sau Liga Elitelor pot depune cerere de înscriere a unei echipe direct în Liga 3, cu respectarea normelor regulamentare în vigoare, informează frf.ro.

Cluburile care vor câştiga mini-grupele din cadrul barajului pentru promovarea în Liga 3, ediţia 2020-2021 vor trebui să depună cererea de înscriere în intervalul 10-12 august 2020.

Data limită de plată a garanţiilor financiare pentru cluburile care se înscriu în Liga a 2-a sau Liga a 3-a este aceeaşi cu dată limită prevăzută pentru înscrierea clubului în competiţia respectivă, respectiv 20 iulie 2020. Pentru cluburile care promovează în Liga a 3-a, data limită pentru achitarea garanţiei financiare este 10 august 2020. În orice altă situaţie de excepţie (completare locuri vacante etc) data limită de achitare a garanţiei financiare va fi data limită prevăzută pentru depunerea cererii de înscriere în competiţie.

Citește și: SHOW Schimb dur de replici între Victor Ponta și Traian Băsescu în direct: 'După şase seara, culcaţi-vă!' / 'E tonul prostului'

Ocupantele locului 2 din mini-grupele barajului pentru promovarea în Liga 3, ediţia 2020-2021, care vor completa locurile vacante din Liga 3 în conformitate cu prevederile Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3, ediţia 2020-2021, vor trebui să depună cererea de înscriere în intervalul 13-14 august 2020.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de afiliere se modifică astfel:

– Cluburile nou promovate în Liga 1, masculin – 19 august 2020

– Cluburi promovate în Liga a 3-a masculin – 15 august 2020

– Fotbal feminin – 25 iulie 2020;

– Fotbal în sală – termenele prevăzute în prezent în ROAF nu se modifică

– Cluburi cu activitate exclusivă de juniori – termenele prevăzute în prezent în ROAF nu se modifică

Termenele limită pentru depunerea cererilor de schimbare de denumire (menţionate în cuprinsul art. 2 din ROAF) sau modificare a structurii/formei juridice (menţionate în cuprinsul art. 4 din ROAF), însoţite de toate celelalte documente prevăzute de ROAF, se prelungesc până la data de 24 iulie 2020. Termenul prevăzut de ROAF pentru asocierea cluburilor (art. 4 bis) – nu se modifică.

Orice alte termene prevăzute în cuprinsul ROAF rămân nemodificate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.