Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

236 de sancţiuni, aplicate şi 19 premise de conducere, reţinute de poliţiştii din Galați, în numai două zile

Un număr de 236 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate şi 19 premise de conducere au fost reţinute de poliţiştii rutieri, în numai două zile, în urma unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii nerespectării regimului legal de viteză, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, în perioada 22 - 23 februarie, poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi şi Biroului Drumuri Naţionale şi Europene au aplicat 236 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 119.000 lei, dintre care 142 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Un număr de 19 permise de conducere au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 15 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi patru pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea.

Citește și: Valeriu Gheorghiță anunță când se va renunța la purtarea măștii în România

De asemenea, au fost reţinute cinci certificate de înmatriculare.

Două cazuri deosebite în care conducătorii auto au depăşit cu mult limita legală de viteză, au fost înregistrate pe DN 25 şi DN 24.

Este vorba despre doi bărbaţi, de 32 şi, respectiv 24 ani, primul fiind înregistrat circulând cu viteza de 155 km/h şi cel de-al doilea cu 158 km/h, limita admisă pe tronsoanele de drum unde au fost depistaţi, fiind de 90 km/h.

La acţiune au fost folosite autospecialele din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, prevăzute cu aparatură video - radar de supraveghere a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, precum şi pistoale radar TruCam.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.