Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

24 de şcoli şi grădiniţe din Brăila încep luni cursurile în scenariul galben; există o singură grădiniţă în scenariul roșu

Inquam Photos / Octav Ganea
elevi examen

Peste 20 de şcoli şi grădiniţe din judeţul Brăila încep luni cursurile în scenariul galben, iar în scenariul roşu se află o singură grădiniţă, toate celelalte urmând să funcţioneze în scenariul verde, informează News.ro.

Potrivit deciziei autorităţilor judeţene, luni, cursurile încep pentru majoritatea elevilor din acest judeţ. Excepţie fac câteva localităţi unde incidenţa cazurilor de coronavirus este între 1 şi 3 la mia de locuitori şi şi o localitate care se află în scenariul roşu, cu o incidenţă de peste 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori.

Astfel, în scenariul roşu este satul Albina din comuna Tichileşti, unde se află o singură grădiniţă.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Pe de altă parte, în scenariul galben sunt 24 de şcoli şi grădiniţe din localităţile Chichineţu, comuna Ciocile, Cuza Vodă, din comuna Stăncuţa, Deduleşti din comuna Mircea Vodă, Gemenele, Gradiştea şi Siliştea. În scenariul galben mai sunt şcolile şi grădiniţele din satul Ţepeş Vodă, comuna Movila Miresii, Valea Cânepii şi Vişani din comuna Galbenu şi din Zăvoaia. Restul şcolilor şi grădiniţelor din Brăila sunt în scenariul verde, iar toţi copiii se vor afla în bănci începând de luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.