Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

3.000 de oameni au ieşit în stradă pentru a-l susține pe Sorin Grindeanu, la Caransebeș / VIDEO

Miting de amploare în favoarea Guvernului Sorin Grindeanu. După protestele masive din Bucureşti şi din toată ţara unde timp de peste două săptămâni au ieşit milioane de oameni în stradă, provincia 's-a revoltat'. Aproximativ 3000 de oameni au ieşit în stradă în Centrul Civic din Caransebeş, oraşul natal al lui Sorin Grindeanu, pentru a manifesta pentru susţinerea Guvernului, anunţă mediafax.

Citește și: Șoc, Șoc, Șoc! Klaus, divorțat de Carmen!

Simpatizanţii Partidului Social Democrat şi-au dat întâlnire în centrul oraşului Caransebeş joi seara, în jurul orei 17.00. Mitingul de susţinere al Guvernului Grindeanu a durat aproximativ două ore, timp în care participanţii au fluierat şi au scandat “Demisia Iohannis”, “Susţinem Guvernul”, “Grindeanu, nu uita, Banatu-i de partea ta” şi “Noi nu suntem românii tăi”. De asemenea, manifestanţii au ţinut în mâini pancarte cu mesaje precum “Lăsaţi Guvernul democrat să guverneze”, “Jos Iohannis!”, „Demisia” sau “Caransebeş susţine Guvernul Grindeanu”.

Citește și: Profesoara de română, soție de preot, mamă a 3 copii, arestată pentru relații sexuale cu un elev de la seminarul teologic: E și gravidă cu el / VIDEO

Printre cei prezenţi la miting s-au numărat şi mai mulţi primari PSD din judeţ, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, şi deputatul Ion Mocioală, preşedintele PSD Caraş-Severin. “Am participat şi eu la miting. Nu puteam să-i refuz pe primarii mei din Caraş-Severin care şi-au dorit cel mai mult acest miting, care a fost unul extrem de civilizat, desfăşurat pe parcursul a două ore. Eu nu pot decât să rezonez cu strada, este un moment în care strada la Caransebeş a cerut ceva. Şi anume, Guvernul să fie lăsat să-şi facă treaba. Potrivit estimărilor jandarmilor, la miting au participat 3.000 de oameni. Iată că poate strada ne readuce la realitate. De câte ori vor dori primarii PSD să organizeze un astfel de miting, eu voi fi alături de ei”, a declarat Ion Mocioalcă, preşedintele PSD Caraş-Severin, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.