Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

3.000 de timișeni s-au RETRAS de pe listele de vaccinare, din cauza AstraZeneca: Fritz le pregătise echipe mobile, dotate cu BMW

Dominic Fritz Facebook
echipe vaccinare

Primarul Timișoarei a pregătit echipe mobile de vaccinare dotate cu BMW-uri pentru a imuniza populația nedeplasabilă, dar și pe cei cu handicap. Însă, nu mai puțin de 3.000 de oameni s-au retras de pe listele de vaccinare, după ce au aflat că urmează să fie imunizați cu AstraZeneca.

Primarul Dominic Fritz a anunţat că opt echipe mobile de vaccinare la domiciliu au devenit operaţionale, de marţi, în Timişoara, pentru cei care nu se pot deplasa, precum şi pentru aparţinătorii acestora, care locuiesc la aceeaşi adresă.

Citește și: Noi MĂRTURII despre crimele de la spitalul din Sibiu: Angajații ATI mizau pe internații fără aparținător

Iniţiativa aparţine municipalităţii, în parteneriat cu Automobile Bavaria Timişoara, fiecare echipă fiind dotată cu un autoturism BMW pentru deplasarea la domiciliul celor imobilizaţi.

"Persoanele vârstnice care nu se pot deplasa sau/şi sunt imobilizate la pat, precum şi aparţinătorii împreună cu care locuiesc şi care doresc să beneficieze de acest serviciu, pot suna la call-centerul Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara (telefon 0356.406.517). Programul de vaccinare la domiciliu, destinat persoanelor vârstnice şi imobilizate la pat din cauza diferitelor afecţiuni, este realizat de Primăria Timişoara împreună cu Direcţia de Sănătate Publică Timiş şi este coordonat de celula interinstituţională creată special pentru vaccinare. Proiectul este realizat în parteneriat logistic cu Automobile Bavaria Timişoara", a spus Dominic Fritz.

Fiecare echipă de vaccinare este formată din patru persoane, respectiv dintr-un şofer de la Societatea de Transport Public Timişoara, un medic şi doi asistenţi. Persoanele care vor beneficia de acest serviciu vor fi anunţate în prealabil de vizita acestor echipe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.