Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

400 de elevi de la două licee din județul Argeș, au fost vaccinaţi anti-COVID de echipe mobile

www.facebook.com
vaccinare

Peste 400 de elevi de la două dintre cele mai cunoscute colegii naţionale din municipiul Piteşti s-au vaccinat, sâmbătă, împotriva infecţiei provocate de SARS-CoV-2, în cadrul unei campanii derulate de Inspectoratul Şcolar şi Direcţia de Sănătate Publică Argeş. Vaccinarea a avut loc la sediile celor două unităţi de învăţământ, conform news.ro

Peste 240 de elevi ai Colegiului Naţional „Ion C. Brătianu” din Piteşti şi peste 170 de liceeni de Colegiul Naţional „Zinca Golescu" Piteşti  au fost vaccinaţi, sâmbătă, cu serul Pfizer-BioNTech în cadrul unei campanii organizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia de Sănătate Publică Argeş şi de  Instituţia Prefectului.
Vaccinarea a avut loc la sediile celor două licee, fiind realizată de către echipele mobile formate din medici de familie din judeţul Argeş.
Prefectul judeţului, Emilia Mateescu, a vizitat cele două colegii pentru a vedea cum se desfăşoară procesul de imunizare.
Reprezentanţii Cancelariei Prefectului Judeţul Argeş au transmis sâmbătă, prin intermediul unui comunicat, că sunt aşteptaţi pentru vaccinare şi alţi elevi care nu s-au înscris pe listele pentru vaccinare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.