Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

45 de taximetrişti au fost amendaţi, după bătaia din Timișoara cu șoferii de la Uber

www.gds.ro
polițist amendă taximetrist

Un număr de 45 de taximetrişti au fost amendaţi de către poliţişti cu sume cuprinse între 500 şi 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru loviri şi alte violenţe, în urma scandalului de noaptea trecută cu şoferii de la Uber. De asemenea, 15 persoane au fost audiate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ionuţ Sârbu, a declarat pentru News.ro că poliţiştii au aplicat 45 de amenzi cu valori cuprinse între 500 şi 1.000 de lei şoferilor de taxi din Timişoara implicaţi în scandalul cu şoferi de la Uber, scrie news.ro.

Potrivit sursei citate, amenzile au fost date pentru infracţiuni de tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru loviri şi alte violenţe.

De asemenea, 15 persoane au fost audiate la IPJ Timiş, în acest caz.

Duminică după-amiaza, aproximativ 150 de şoferi de taxi aparţinând unei singure firme de taximetrie din Timişoara au mărşăluit pe străzile oraşului spunând că sunt nemulţumiţi că şoferii de la Uber şi de la alte firme similare de transport persoane nu trebuie să se supună legii taximetriei şi nu sunt obligaţi să emită bonuri fiscale, aşa cum se întâmplă în cazul taximetriştilor.

Un scandal a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Timişoara, între şoferii de taxi şi cei de la Uber, după ce un taximetrist a anunţat prin staţie că a fost agresat de mai mulţi şoferi de la Uber. Colegii taximetristului au pornit în căutarea celor care l-ar fi agresat, apoi s-au dus în cartierul Soarelui, unde locuieşte primarul Nicolae Robu, şi au claxonat îndelung, în semn de protest.

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, condamnă, într-un mesaj pe Facebook, scandalul dintre şoferii de taxi şi cei de la Uber şi spune că este inadmisibil să se recurgă la violenţe, mai ales că legea nu este încălcată de niciuna dintre cele două părţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.