Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

5 tone de alcool şi 6 instalaţii artizanale au fost depistate în urma percheziţiilor la gruparea de traficanţi de spirtoase din Prahova

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţiştii din Valea Călugărească au depistat 5 tone de alcool şi 6 instalaţii artizanale de fabricare ilegală a alcoolului în urma percheziţiilor efectuate marţi în 9 locaţii, la locuinţele unor persoane bănuite de producerea, comercializarea şi deţinerea de alcool în afara unui antrepozit fiscal autorizat. De asemenea, potrivit unui comunicat al IJP Prahova, poliţiştii au pus în aplicare şi 7 mandate de aducere, conform Agerpres.

Percheziţiile au fost efectuate de poliţiştii din Valea Călugărească, cu sprijinul colegilor specializaţi în investigarea criminalităţii economice şi ai judiciariştilor din cadrul IJP Prahova. Din cercetările efectuate au rezultat indicii că, în perioada 2016 - 2018, persoanele în cauză ar fi produs băuturi spirtoase fără a fi autorizate conform legii şi ar deţine cantităţi de astfel de băuturi peste limita admisă de lege. Ulterior, băuturile erau comercializate către diverse persoane.

La activităţi au participat şi inspectori vamali din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Ploieşti.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.