Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

5 trucuri pentru a organiza o petrecere într-un apartament mic

Sven Brandsma on Unsplash.com
cumparam carti apartament

Organizarea unei petreceri într-un apartament mic poate părea copleșitoare. De la băuturi și mâncare până la decor, planificarea petrecerii implică multă muncă de pregătire. Însă, totul este realizabil, chiar și într-un apartament mic! Nu ai nevoie de un living imens sau de o curte întinsă pentru a găzdui o petrecere bună. Cu o configurare bună a spațiului și un meniu gustos, oaspeții se vor simți confortabil.

5 trucuri pentru a organiza o petrecere într-un apartament mic

1.Mapează fiecare colț al locuinței

Acest lucru este important pentru orice petrecere, mai ales într-o casă mică! Decide unde vor fi așezați pantofii și paltoanele. Sugestie: probabil că nu ai suficient spațiu în dulapuri pentru jachetele tuturor. Așa că, este posibil să fii nevoit să le depozitezi în dormitor.

Grupează scaunele astfel încât să existe mai multe zone de conversație. Păstrează mâncarea și băuturile într-un colt al living-ului astfel încat toată lumea sa aibă acces usor. De asemenea, trebuie să ai la îndemână o pungă de gunoi și un coș de reciclare pentru orice hârtie de ambalare uzată.

Petrecere de ziua de naștere sau de Crăciun? Cadourile vor avea nevoie și ele de o zonă desemnată.

2.Folosește decorațiunile pe care le ai deja în casă

Nu este nevoie să cumpări o grămadă de decorațiuni suplimentare pentru petrecere. În plus, unde le vei păstra?

Cu siguranță găsești bucăți de cedru veșnic verzi pe care le-ai putea folosi într-un aranjament floral. Este toamnă? Folosește dovleci și frunze uscate, viu colorate. Dacă este Crăciun, bradul tău și câteva ornamente sunt tot ce ai nevoie.

Salvează mediul înconjurător și fă petrecerea să arate mai elegant.

3.Păstrează meniul simplu

O casă mică este de obicei egală cu o bucătărie mică. Pregătește cât mai din timp posibil din meniu, deoarece probabil că nu există loc pentru multe persoane care să te ajute în bucătărie.

Ia în considerare câte dintre felurile de mâncare trebuie să fie prăjite, coapte la cuptor, necesită tocare sau preparare în ultim moment.Trebuie să te asiguri că ai suficient spațiu în cuptor. Dacă nu, vei fi nevoit să folosești cuptorul de mai multe ori. De asemenea, trebuie să ai în vedere și meniurile pentru copii sau pentru cei vegetarieni. Servește mâncarea caldă!

4.Spațiu mic, un număr mic de invitați

O modalitate de a face petrecerea să funcționeze este să ai un număr mic de oameni. Nu trebuie să-ți faci griji atât de mult pentru spațiu dacă doar șase până la opt persoane vor fi acolo. Acest lucru îți permite, de asemenea, să pregătești cu ușurință meniul, deoarece mai puțini oameni sunt mult mai ușor de servit. În plus, cui nu-i place o petrecere cozy în familie?

5.Apelează la un anticariat ce are inclus serviciul „cumpărăm cărți”

Pentru a-ți crea mai mult spațiu in apartament, poți da curs anunțurilor de tipul „cumpărăm cărți” promovate de către un anticariat si cu siguranță vei avea mai mult spațiu pentru tine și invitații tăi. Modalitatea ideală de a-ți lichida biblioteca plina de cărți stranse de-a lungul timpului este sa apelezi la un anticariat care cumpara carti din orice domeniu, vechi sau noi. Și nu doar că-ți vei maximiza spațiul, ci vei face rost și de bani prin intermediul cărora poți completa meniul de gustări dulci.

Unde găsești un anticariat care cumpară cărți

Anticariatul Cumparcarti.ro achiziționează săptămânal mii de cărți, din orice domeniu. Specialiștii se deplasează gratuit la domiciliul tău, iar evaluarea se efectuează gratuit, pe loc. Tot ce trebuie să te asiguri este că volumele tale nu au pagini lipsă, nu sunt mâzgălite sau pătate. În cazul în care vrei să lichidezi un număr mic de cărți, te poți deplasa tu la sediul lor, cu o programare în prealabil. Acesta se află pe Strada Mașina de Pâine nr. 49-51, Sector 2, București.

_________

Sursă foto: Sven Brandsma on Unsplash.com

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.