Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

50 de permise de conducere reţinute şi aproape 480 de sancţiuni, în minivacanţa de 1 Decembrie

permis conducere
Potrivit unui comunicat remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, în perioada 29 noiembrie - 4 decembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul IPJ Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă şi a depăşirilor neregulamentare.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe şoselele bihorene, în minivacanţa de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie au fost aplicate 478 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 174.825 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 50 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute 20 de certificate de înmatriculare.

Din totalul sancţiunilor aplicate, 243 au fost pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 63 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, au fost sancţionaţi 22 de biciclişti, cinci pietoni, au fost sancţionaţi nouă conducători de vehicule cu tracţiune animală, 10 sancţiuni au fost pentru conducere sub influenţa alcoolului, două sancţiuni au fost pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor sau vehiculelor, au fost sancţionate 13 depăşiri neregulamentare, patru opriri neregulamentare, 12 sancţiuni au fost pentru lipsa ITP, iar 95 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.