Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

54 de angajaţi MAI din Vâlcea și 14 polițiști din Olt au fost testaţi pentru COVID-19, după ce au intrat în contact cu jandarmii de la Craiova

Wuppertal Tatal
coronavirus COVID 19

54 de angajaţi MAI din Vâlcea și 14 polițiști din Olt au fost testaţi pentru COVID-19, după ce au intrat în contact cu jandarmii de la Craiova, confirmaţi. 28 de jandarmi de la Gruparea Mobilă Craiova sunt internaţi în spital, anunță MEDIAFAX.

54 de angajaţi MAI au fost testaţi, joi, pentru COVID-19, după ce au intrat în contact cu jandarmii de la Gruparea Mobilă Craiova, confirmaţi cu infecţie cu virusul nou.

Citește și: S-ar pregăti un adevărat cutremur: Klaus Iohannis ar urma să-l debarce pe Ludovic Orban! O nouă femeie va fi premier? .

Testaţi au fost şi 14 poliţişti din judeţul Olt, potrivit autorităţilor judeţene.

Oamenii legii din Vâlcea şi Olt au participat la misiuni comune cu jandarmii detaşamentului de la Gruparea Mobilă Craiova unde mai mulţi militari au fost diagnosticaţi cu COVID-19.

La Gruparea Mobilă Craiova, epidemiologii au prelevat probe de la 70 de oameni. 28 dintre aceştia au ieşit pozitiv la testele pentru SARS-COV2 şi sunt internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase Craiova. Ceilalţi sunt izolaţi la domiciliu. Întreg detaşamentul a fost retras din misiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.