Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

55 de școli vor fi modernizate în Sectorul 5 cu fonduri PNRR

Radu Pop
școală, machetă

Rareș Hopincă, City Managerul Sectorului 5, anunță că a fost aprobată cererea de finanțare pe care Primăria Sectorului 5 a depus-o pentru modernizarea a 55 de unități de învățământ cu bani din PNRR. Suma aprobată este de 10 milioane de euro.

„Cu banii obținuți prin intermediul Programului Național de Redresare și Reziliență, 48.256.593,46 lei, vom dota unitățile de învățământ cu mobilier nou, echipamente IT cu tehnologii de ultimă generație și material didactic. Cei peste 32.000 de preșcolari, elevi și liceeni din Sectorul 5 au dreptul și merită să învețe în școli moderne, adaptate secolului în care trăim!

Modernizăm 37 de laboratoare de informatică, 27 de laboratoare de fizică, 26 de laboratoare de chimie, 26 de laboratoare de biologie, 18 cabinete medicale, 42 cabinete psihopedagogice, 30 de săli de sport și 5 ateliere de practică. Continuăm să atragem fonduri europene pentru sectorul nostru. Vă reamintesc faptul că în ultimele luni am depus proiecte de peste 700 de milioane de lei, de 17 ori mai multe fonduri decât a atras Sectorul 5 în ultimii 30 de ani”, a scris Rareș Hopincă pe contul său de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.