Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

6 morți în ultimele 24 de ore, dar Guvernul continuă să raporteze decesele de anul trecut: Încă 90 de persoane sunt trecute pe listele COVID-19

Twitter
sicrie italia decese

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) informează că în ultimele 24 de ore au fost raportate 96 de decese (42 bărbaţi şi 54 femei) la pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, însă 90 dintre acestea sunt de anul trecut şi din prima jumătate a acestui an, fiind introduse în baza de date la solicitarea Ministerului Sănătăţii, de către Direcţiile de sănătate publică din ţară, în urma verificărilor efectuate.

Pacienţii decedaţi erau internaţi în spitale din judeţele Argeş, Bacău, Braşov, Călăraşi, Constanţa, Cluj, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Maramureş, Mehedinţi, Olt, Prahova, Ilfov şi Municipiul Bucureşti.

Citește și: Doar 63 de noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Conform sursei citate, două decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 de ani, nouă la categoria de vârstă 50-59 de ani, 20 - la categoria de vârstă 60-69 ani, 29 - la categoria de vârstă 70-79 ani şi 36 decese la categoria de vârstă peste 80 ani.

90 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, iar patru pacienţi decedaţi nu au prezentat comorbidităţi. Pentru doi pacienţi decedaţi nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent.

Citește și: Puțin peste 6.000 de teste în baza definiției de caz au fost făcute în ultimele 24 de ore: De două ori mai multe au fost la cerere

Până sâmbătă, în total, 32.308 persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.