Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

80 de finlandezi s-au dus să vadă meciurile de la Euro, la Sankt Petersburg, și s-au întors infectați cu SARS-COV-2

www.alamy.com
Ceas Sankt Petersburg euro 2020

Autorităţile sanitare din Finlanda au detectat 80 de cazuri pozitive la COVID-19 între suporterii finlandezi care au revenit acasă după ce au fost prezenţi luni la Sankt Petersburg, la ultimul meci al selecţionatei scandinave contra Belgiei (0-2) de la EURO 2020, transmite EFE.

Institutul finlandez de sănătate şi bunăstare (THL) a avertizat că acestea sunt date preliminare şi numărul real al celor infectaţi ar putea creşte, motiv pentru care a cerut fanilor care s-au deplasat în Rusia să evite contactele sociale şi să facă un al doilea test PCR în 72 de ore, scrie agerpres.ro.

Marţea trecută, circa 3.000 de suporteri finlandezi au stat la coadă, la frontiera dintre Rusia şi ţara lor, peste trei ore pentru testarea PCR, în timp ce temperatura era de 30 de grade.

În final, circa 800 de fani au primit aprobarea să intre în ţară fără efectuarea testului, astfel că numărul celor infectaţi ar putea creşte.

Selecţionata Finlandei a participat în premieră la un turneu final al unei mari competiţii, dar a ratat calificarea în optimi. După un succes cu Danemarca în grupa B, au urmat eşecuri cu Rusia şi Belgia care au dus selecţionata scandinavă pe locul trei în grupă, dar înaintea naţionalei slave.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.