Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Așa se face legea la Târgu-Jiu: O judecătoare a fost tăiată cu sabia

Ies la iveală detalii noi în cazul răzbunării amoroase din Târgu Jiu, care i-a avut ca protagonişti pe o judecătoare, fostul şi actualul ei iubit. Nervos că a fost părăsit pentru un amic de-al lui, fostul iubit,Mădălin Cremeneanu, fiul unui cunoscut afacerist târgujian, a tăiat-o cu sabia pe tânără, judecătoarea Mirela Alexandra Popescu, fiica Luminiței Popescu, rectorul Universității „Constatin Brâncuși” din Târgu Jiu, şi a dat foc casei iubitului ei, Nicu Măroiu, fiul unui alt afacerist.

Tânărul atacator de 25 de ani a povestit în faţa judecătorilor că s-a ajuns aici după ce tânăra judecătoare l-a jignit într-un club. I-ar fi spus că este prea gras şi i-a aruncat cu un peşte proaspăt în faţă. Din acest motiv, ar fi ajuns ţinta glumelor proaste iar aşa-zişii lui prieteni îl porecliseră "balenă".

Tânărul ar fi cedat nervos. I-a lovit fostei iubite maşina în trafic şi a tăiat-o cu sabia la mână apoi a mers la casa unde locuieşte rivalului lui în dragoste şi i-a dat foc.

Din fericire, incendiul a fost stins la timp de doi paznici. În maşina suspectului au fost găsite sabia, două bidoane cu benzină şi mai multe petarde. Individul a fost arestat. Atât ei cât şi rivalul său sunt fiii unor oameni de afaceri. Tânăra judecătoare nu a depus plângere împotriva lui. Mai mult, mama judecătoarei, a spus că fiica ei nu a pățit nimic, iar tăietura de la mână e din alt incident. Așa înțeleg o judecătoare și o profesoară universitară, și rector pe deasupra, să aplice legea!

După incident, judecătoarea și-a închis conturile de pe toate rețele de socializare în care se afla în ipostaze provocatoare.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.