Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A curs cu amenzi în Capitală: Oamenii legii au dat sancțiuni de peste 24.000 lei și au reținut 22 de permise

Inquam Photos/ Octav Ganea
politia rutiera verificari interdictii circulatie

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au aplicat, în urma unei acţiuni desfăşurate în noaptea de duminică spre luni, în Capitală, 41 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 24.000 de lei. Doi șoferi au fost prinși pe Calea Moșilor și pe Str. Sfântul Ștefan beți și drogați.

Polițiștii Brigăzii Rutiere au acționat pe principalele artere din București, aplicând 41 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 24.000 lei și au reținut 22 permise de conducere: 7 pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, 12 pentru infracțiunile constatate și 3 pentru nerespectarea culorii roșu a semaforului electric, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Scepticism în rândul europenilor față de vaccinarea împotriva Covid-19: 'Nu cred că există un vaccin în istorie care să fi fost testat atât de repede'

De asemenea, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare pentru deficiențele tehnice constatate.

Polițiștii rutieri au constatat 14 infracțiuni, astfel: 11 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive, 2 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și 1 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

De exemplu, un bărbat în vârstă de 31 de ani a condus un autovehicul pe Calea Moșilor beat (1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat ), precum și sub influența substanțelor psihoactive. Șoferul a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice.

Citește și: Rafila, critici dure în debutul campaniei de vaccinare: ''Festivităţile' au costat, cred, mai mult decât vaccinul'. Când se va vaccina medicul

Un alt bărbat, în vârstă de 32 de ani a condus un autovehicul pe Str. Sfântul Stefan în timp ce se afla sub influența alcoolului ( 0,30 mg/l alcool in aerul expirat) și a substanțelor psihoactive. Șoferul a fost condus la sediul I.N.M.L în vederea recoltării de probe biologice.

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a condus un autovehicul pe bd. Burebista având permisul de conducere reținut, aflându-se totodată sub influența substantelor psihoactive.

Toți s-au ales cu dosar penal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.