Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A făcut scurtcircuit în 10 secunde. Primul tren electric cumpărat de România în ultimii 20 de ani zace în depoul Grivița

clubferoviar.ro
tren alstom

Primul tren produs de către Alstom, la fabrica din Polonia, din lotul de 37 cumpărat de România în ultimii 20 de ani, a făcut un scurtcircuit la instalația de alimentare a motorului, în timpul testelor care aveau loc la Făurei.

Ștefan Roseanu, directorul Autorității pentru reforma feroviară, a declarat că trenul este în depoul Grivița, iar după sărbători se va înlocui instalația de alimentare a motorului cu una nouă venită din Polonia.

Trenul nu a luat foc! E vorba de un scurtcircuit la instalația de alimentare a motorului, chiar când se făceau probele pe calea ferată. Se fac investigații să afle de ce și cum s-a întâmplat. Cert este ca trebuie înlocuită instalația și va veni una nouă din Polonia după sărbători. Trenul este acum în depoul Grivita, nu are nicio altă problemă”, a declarat Ștefan Roseanu, directorul Autorității pentru reforma feroviară, potrivit euronews.ro.

Primul tren produs de Alstom în Polonia a ajuns la Curtici pe 2 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.