Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost dezvăluită cauza morţii lui Andrew Fletcher de la Depeche Mode

agerpres
Depeche Mode

Formaţia Depeche Mode a anunţat cauza morţii colegului lor, claviaturistul Andrew Fletcher: disecţie aortică - ruptură a unei artere a inimii, scrie The Guardian.

Într-o declaraţie pe reţelele de socializare, trupa a spus: "Cu câteva săptămâni în urmă am primit rezultatul de la medicii legişti, pe care familia lui Andy ne-a cerut să-l împărtăşim acum cu voi. Andy a suferit o disecţie aortică în timp ce era acasă, pe 26 mai. Aşa că, deşi a fost mult, mult prea devreme, a trecut natural şi fără suferinţe prelungite".

Ei le-au mulţumit fanilor pentru mesajele lor de condoleanţe: "Au fost câteva săptămâni ciudate, triste şi dezorientate pentru noi aici, cel puţin. Dar am văzut şi simţit toată dragostea şi sprijinul vostru şi ştim că şi familia lui Andy a făcut-o", conform news.ro.

Ei au spus că au marcat moartea lui la 60 de ani cu o "o ceremonie frumoasă şi o adunare cu câteva lacrimi, dar plină de amintirile grozave despre cine a fost Andy, poveşti din toate timpurile noastre împreună şi nişte râsete bune”.

Membru fondator al Depeche Mode, Fletcher nu a fost compozitor, dar a fost văzut ca un membru cheie al grupului dincolo de contribuţia sa la clape: cineva care a ajutat la stabilizarea trupei chiar şi în momentele de conflict. El s-a descris odată drept "tipul înalt din fundal, fără de care această corporaţie internaţională numită Depeche Mode nu ar funcţiona niciodată".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.