Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost PANICĂ TOTALĂ pe calea ferată: Peste 200 de călători au fost evacuați, pe câmp, după ce o locomotivă a luat foc - FOTO

Aproape 200 de pasageri ai trenului Regio Satu Mare – Halmeu au fost evacuați, vineri, în urma unui incendiu care a izbucnit la locomotivă în apropierea Haltei Micula, cel mai probabil din cauza procesului de frecare la sistemul de rulare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al ISU Satu Mare transmis, vineri, după încheierea intervenției pasagerii au fost preluați și transportați tot pe calea ferată la destinație.

Citește și: Lovitură de teatru în privinţa decesului lui Ilie Balaci! Lorena Balaci face o dezvăluire incredibilă

„Pompierii sătmăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la locomotiva trenului Regio Satu Mare - Halmeu care a luat foc în apropierea Haltei Micula. La observarea incendiului, șeful trenului a procedat rapid la desprinderea locomotivei de vagoane, la evacuarea celor 195 de pasageri, a anunțat incidentul la numărul 112 și a intervenit împreună cu mecanicul și alți angajați CFR pentru stingerea incendiului cu mijloacele de primă intervenție din dotare. Toți pasagerii au fost evacuați în siguranță, iar după încheierea intervenției aceștia au fost preluați și transportați tot pe calea ferată la destinație. Cauza probabilă a producerii acestui incendiu a fost frecarea la sistemul de rulare. La sosirea pompierilor ardeau depunerile de ulei de pe sistemul de rulare”, se arată în documentul citat.

Citește și: EXCLUSIV Cât a costat operația președintelui Klaus Iohannis – Reacția Spitalului Militar

Reprezentanții ISU Satu Mare au subliniat că pompierii au răcit de urgență zona pentru a preîntîmpina reaprinderea focului și asigurându-se că nu mai există nici un pericol.

Sursă foto: ISU Satu Mare

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.