Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost prins românul care a șocat Anglia. Recidivistul se ascundea în Făurei

media.stiridiaspora.ro
Sandel Hornea

Urmărit internațional, braileanul Sandel Hornea (36 de ani), autorul atacului petrecut pe 2 septembrie 2019 in orasul Luton din Marea Britanie, a fost prins de politistii romani in municipiul Galati, potrivit debraila.ro. De un an de zile, el se ascundea in orasul Faurei.

Citește și: Clotilde Armand își AMENINȚĂ angajații: dați documentele la DNA sau ZBURAȚI

Sandel Hornea a fost prezentat Curtii de Apel Galati, care l-a trimis in arest preventiv pentru 30 de zile. Acesta si-a dat acordul in fata instantei pentru a fi predat autoritatilor judiciare din Marea Britanie, unde va fi judecat.

Pe 2 septembrie 2019, barbatul, care s-a deghizat in curier, a dat buzna intr-o casa din Luton pentru a o jefui, lovind fara mila trei femei, printre care si o adolescenta. Cazul a oripilat opinia publica din Regatul Unit, aducand in prim-plan, din nou, stereotipurile legate de romanii aflati in afara granitelor.

Sandel Hornea este recidivist. In martie 2018, Judecatoria Braila l-a eliberat conditionat din Penitenciarul Braila, beneficiind de prevederile controversatei legi a recursului compensatoriu.

La sfarsitul anului 2007, o instanta din Italia a emis pe numele individului un mandat european de arestare pentru savarsirea a cinci infractiuni de exploatare sexuala a copiilor si pornografie infantila. Mai exact, Hornea a fortat trei fete, printre care si o minora, sa se prostitueze in localitatea Mogliano Veneto din provincia Treviso.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.