Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost stabilită cauza morții nepotului lui Robert De Niro

instagram.com
Robert De Niro nepot

A fost stabilită cauza morții nepotului lui Robert De Niro

Cauza morții pentru Leandro De Niro Rodriguez, nepotul actorului laureat cu Oscar, Robert De Niro, a fost stabilită. Potrivit CNN, moartea tânărului de 18 ani a survenit după o supradoză accidentală de droguri, relatează adevarul.ro.

Decesul tânărului a fost rezultatul unei combinații toxice de fentanil, bromazolam, alprazolam, 7-aminoclonazepam, ketamina și cocaină, relatează CNN. Moartea lui a fost considerată un accident. Tânărul a fost găsit mort în locuința lui din New York, la începutul lunii iulie 2023. O femeie a fost arestată în legătură cu moartea adolescentului.

Sofia Marks se află în custodia Poliției, sub acuzația de vânzare de droguri unui minor, au declarat surse din cadrul anchetatorilori pentru CNN. Marks nu a fost acuzată de crimă.

„Ai fost bucuria mea!"

Actrița Drena De Niro, fiica lui Robert De Niro, a scris despre pierderea fiului ei într-o postare pe Instagram, în luna iulie când a avut loc tragedia.

„Ai fost bucuria mea, inima mea și tot ce a fost pur și real în viața mea. Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt, devenind mama ta. Ai fost atât de iubit și apreciat și mi-aș fi dorit ca iubirea să te fi salvat.”

Ea l-a etichetat pe tatăl fiului ei, artistul Carlos Rodriguez, care se numește Carlos Mare, în postare.

Carlos, tatăl băiatului, nu a vorbit public despre moartea acestuia. Cu toate acestea, el a distribuit o imagine înnegrită pe pagina sa de Instagram, mulți utilizatori exprimându-și condoleanțele în secțiunea de comentarii.

Drena De Niro a comentat când cineva a întrebat-o pe rețelele de socializare cum a murit fiul ei. „Cineva i-a vândut pastile cu fentanil”, a declarat fiica actorului Robert De Niro. „Pentru toți cei care încă mai vând și cumpără aceste chestii, fiul meu a dispărut pentru totdeauna", a mai adăugat ea. Îndoliată, mama a făcut aceste declarații după ce un internaut a dorit să afle cum a murit fiul ei.

La fel ca bunicul și mama sa, Leandro a fost actor. El a apărut alături de Drena în A Star Is Born din 2018. În film, el a jucat rolul fiului lui George "Noodles" Stone al lui Dave Chappelle, care a fost cel mai bun prieten cu Jackson Maine al lui Bradley Cooper.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.