Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A ieșit ilegal din țară Cătălin Cherecheș? Ce spune IPJ Maramureș despre controlul judiciar al edilului

Radu Pop
chereches politie

A ieșit ilegal din țară Cătălin Cherecheș? Ce spune IPJ Maramureș despre controlul judiciar al edilului

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat de luare de mită în formă continuată, este de negăsit.

Potrivit surselor STIRIPESURSE.RO, edilul care avea control judiciar cu interdicția de a părăsi țara nu ar fi putut ieși legal din România. Totodată, până în acest moment nu există indicii că ar fi trecut ilegal frontiera, dar, de altă parte, dacă ar fi părăsit țara, rămâne în spațiul public întrebarea cum a reușit să treacă frontiera de stat.

"Conform art. 4 alin. (1) din Codul de procedură penală, orice persoană este considerată nevinovată, până la stabilirea vinovăţiei sale, printr-o hotărâre judecătorească definitivă.

Față de persoana la care se face referire în spațiul public, era instituită măsura preventivă a controlului judiciar, iar aceasta și-a respectat obligațiile impuse, respectiv de a se prezenta în fața polițiștilor, de două ori pe săptămână, lunea și vinerea, ultima prezentare fiind luni, 20 noiembrie.

În acest moment, se realizează activități specifice de verificare, în vederea identificării bărbatului față de care instanța de judecată a dispus executarea pedepsei cu închisoarea", anunță IPJ Maramureș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.