Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A început răzbunarea rușilor pentru podul distrus de ucraineni: bombardamente masive în Kiev și alte patru orașe mari/ Video

kiev

Mai multe victime au fost înregistraate în această dimineață în Kiev, capitala ucraineană, în urma "mai multor explozii", au anunțat serviciile de urgență din regiune. Alte orașe atacate cu rachete sunt Dnipro, Zaporojie, Lviv și Ternopil.

Primarul Kievului, Vitaliy Klitschko, a declarat că exploziile au lovit cartierul Shevchenkivskyy din centrul orașului, informează Mediafax.

Potrivit serviciilor de urgență ucrainene, mai multe persoane au fost ucise și rănite. Nu se știe exact câte persoane au murit sau au fost rănite.

Imaginile și videoclipurile de pe rețelele de socializare arată fumul care se ridică deasupra clădirilor din mai multe părți ale Kievului.

Capitala a fost supusă unor bombardamente grele la începutul războiului, dar în ultimele luni a fost un calm relativ.

Un consilier al președintelui a scris pe Twitter, numind din nou Rusia un stat terorist, publicând fotografii cu clădiri în flăcări."

De asemenea, luni dimineață s-au înregistrat explozii în Dnipro și Zaporojie.

Presa locală raportează explozii și în Lviv și Ternopil.

"O clădire rezidențială cu mai multe etaje a fost distrusă din nou. Există victime", a postat guvernatorul regiunii Zaporojie, Oleksandr Starukh, pe aplicația de mesagerie Telegram.

Serviciile de urgență se află la fața locului, a adăugat el. Zaporojie a fost lovită în mod repetat în ultimele săptămâni, zeci de persoane fiind ucise.

Între timp, a fost o "noapte de atacuri masive" în regiunea Dnipropetrovsk, potrivit unei actualizări din partea guvernatorului regiunii, Valentyn Reznichenko, care acuză Rusia de bombardarea mai multor regiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.