Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A mai rămas un an până la startul Cupei Mondiale din Qatar. Consumul de alcool va fi permis, dar la un preț de 6 euro

img.fifa.com
Cupa Mondială

Un an a mai rămas până la startul Cupei Mondiale din Qatar (21 noiembrie - 18 decembrie 2022), iar lesoir.be a publicate câteva informaţii utile suporterilor care se vor deplasa în Zona Golfului să susţină echipele participante la turneul final, conform news.ro

Pentru a intra în Qatar, vizitatorii trebuie să fie în posesia unui "fan card", o carte de identitate a suporterului, care va servi drept viză, bilet pentru meciuri, paşaport şi rezervare pentru cazare.

Suporterii vor trebui să fie vaccinaţi cu două doze sau, în caz contrar, vor trebui să prezinte un test covid negativ, efectuat cu 72 de ore înainte de decolarea zborului spre Golf.

Pe aeroportul din Doha, fanii vor primi în paşaport o viză, esenţială pentru activarea aplicaţiei Ehteraz, o versiune locală a certificatului sanitar, cheia de acces în orice loc.

Organizatorii au prevăzut peste 130.000 de camere pentru cazare, pe lângă cele de hotel deja existente, în "hotelurile plutitoare”, nave de croazieră acostate pentru acest eveniment, vile şi apartamente. Pentru o experienţă exotică, suporterii vor putea alege să stea în deşert, în campinguri.

Consumul de alcool va fi permis, dar numai în zonele speciale rezervate fanilor în Doha (şase euro halba de bere) şi în hoteluri şi restaurante. Pe de altă parte, va fi interzis consumul de alcool în public, iar cei care încalcă această regulă vor fi amendaţi.

Pe plaje, femeile-suporter pot purta bikini, dar nu în altă parte, unde sobrietatea va fi cuvântul de ordine. Plimbările de mână nu vor fi sancţionate, dar nici incurajate, în timp ce semnele mai puternice de afecţiune vor fi interzise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.