Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Tragedie uriașă: Un celebru dansator român a murit la Londra: Avea doar 31 de ani

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Un dansator talentat în vârstă de numai 31 de ani, originar din Arad, a încetat din viață. Alexandru Vereb locuia în Londra și făcuse parte dintr-un ansamblu de dans din Arad care reușise să cucerească scenele din România.

Pe data de 29 octombrie 2023, Alexandru Vereb și-a luat adio de la viață în orașul său de rezidență din ultimii ani, Londra. Alexandru se confrunta cu probleme de sănătate legate de inimă pe care le-a tratat în ultima perioadă.

Alexandru era un membru al trupei DOMA Art din Arad, alături de Dorian și Maura Cosma. Colegii săi de scenă au transmis două mesaje în memoria lui Alexandru.

„Deși drumurile vieții te-au dus pe alte scene, tu niciodată nu ai uitat locul de unde ai plecat… Ultimul tău dans nu trebuia sa fie astăzi! Drum lin, Alexutz!“; „Ca un fulger a venit această veste… Fostul nostru dansator, un prieten și un suflet generos ne-a părăsit mult prea devreme. Alexandru Vereb, vei rămâne mereu in inimile și-n amintirile noastre așa cum îți plăcea să fii: ambițios, zâmbitor și optimist. Rămas bun, suflet drag!”, au scris cei de la DOMA Art pe pagina de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.