Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A patra ediţie a festivalului Afterhills de la Iaşi a fost amânată pentru 2021 pe fondul pandemiei

revistatango.ro
afterhills

Cea de-a patra ediţie a festivalului Afterhills de la Iaşi a fost amânată pentru 2021, au anunţat miercuri organizatorii, potrivit news.ro.

„Am aşteptat cât am putut de mult, urmărind evoluţia epidemiologică şi dispoziţiile autorităţilor, însă a sosit vremea să luăm o decizie asumată: Afterhills 2020 nu se poate desfăşura după formatul consacrat, cu respectarea distanţării sociale şi limitarea numărului de persoane. Sănătatea e pe primul loc şi vom face tot ce se poate pentru a depăşi cu bine pandemia şi să ne regăsim anul viitor”, a transmis Ovidiu Biber, reprezentantul festivalului.

Citește și: Lovitură DURĂ de la DNA pentru directorul UNIFARM - Control judiciar pentru fapte de luare de mită, abuz și favorizarea unor persoane

El a precizat că echipa lucrează deja la ediţia ce va avea loc anul viitor. „Construim un concept nou, cu activităţi inedite, şi avem pe listă nume mari internaţionale”.

Toate biletele deja achiziţionate pentru ediţia de anul acesta vor fi valabile pentru ediţia 2021. Cei care, din diverse motive, nu vor putea participa la Afterhills 2021 pot recupera costul biletelor, urmând indicaţiile publicate pe afterhills.com.

La ediţia de anul trecut au participat peste 110.000 de persoane, iar din lineup au făcut parte Don Diablo, Rita Ora, Morcheeba, IPHAZE, Subcarpaţi şi Şuie Paparude.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.