Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A picat site-ul Ministerului Dezvoltării. Vicepreședinte PMP face acuzații legate de dezbaterea bugetului

mdrap

Deputatul Ionuț Simionca, vicepreședinte PMP, a transmis, duminică, după ce site-ul Ministerului Dezvoltării (mdrap.ro) a devenit nefuncțional, că acest lucru reprezintă o piedică în calea formulării de amendamente la buget. Termenul limită de depunere în Parlament a amendamentelor la bugetul de stat pe 2019 este luni, ora 12.00.

„În timp ce încercam, sub presiunea timpului, să formulez amendamente la proiectul Legii bugetului de stat pe 2019, am constatat că site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice nu poate fi accesat. Cele mai multe solicitări legate de buget, pe care le-am strâns de la primarii județului Bistrița- Năsăud și de la cetățenii acestui județ, se referă la investiții publice finanțate prin programe gestionate de MDRAP. Căderea site-ului acestei instituții devine astfel o piedică majoră în formularea de amendamente legate de dezvoltarea locală”, a transmis deputatul PMP Ionuț Simionca.

„Consider că, prin programul sfidător de dezbatere şi adoptare a proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2019 şi prin piedicile create împotriva includerii la finanțare a proiectelor de dezvoltare locală, actuala Putere PSD-ALDE-UDMR continuă bătaia de joc la adresa Parlamentului și a românilor plătitori de taxe și impozite. Bugetul pe 2019 este un buget nerealist, bazat pe încasări supradimensionate și pe cheltuieli îndreptate spre consum, nu spre investiții și dezvoltare. În același timp, maniera în care obstrucționează dezbaterile pe Legea Bugetului de stat pe 2019 arată că actuala putere PSD- ALDE, cu ale sale tendințe dictatoriale, pune în pericol democrația și viitorul României”, a adăugat acesta.

Citește și: Sondaj CURS - PSD continuă scăderea. ALDE și Pro România se consolidează, PNL e în ușoară revenire. USR și PLUS se mențin .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.