Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A plecat cu SCANDAL din PNL și acum spune care e situația din partid

Agerpres
ciolos gorghiu blaga

Liberalii trec prin mari probleme de imagine şi vor pierde alegerile parlamentare de la finalul acestui an. Aceasta este previziunea sumbră a unui fost lider PNL care a plecat în barca lui Călin Popescu Tăriceanu. Mihăiţă Calimente scoate la iveală un sondaj de ultimă oră al liberalilor care arată mari probleme în rândul partidului.

Citește și: 150 de milioane de dolari pentru rolul James Bond: Cine e actorul care a primit oferta

PNL s-ar situa la circa 22% din preferinţele electoratului, Blaga, la 21%, iar Gorghiu abia la 17%, susţine deputatul Mihăiţă Calimente. Din această cauză, arată el, PNL încearcă cu disperare să-l aducă pe Cioloş în partid, să candideze din partea PNL pentru un nou mandat de premier, pentru a tracta partidul la alegeri. „Este o speranţă iluzorie, nici măcar Iohannis nu mai poate tracta actualul PNL, pentru că oamenii îi asimilează pe liderii săi cu portocaliii. Am fost la Ghioroc, la Sărbătoarea vinului, iar acolo oamenii cu care m-am întâlnit îmi spuneau „domnule deputat, mă bucur că aţi plecat de la portocalii”.

Citește și: Ai CURAJ? Asta e noua ‘fântână’ de adrenalină din Europa: Firește, e în Amsterdam / VIDEO

Întrebat de ce a plecat abia când Falcă nu l-a mai pus pe lista de candidaţi, Calimente a răspuns. „ Niciodată nu am aşteptat să mă pună Falcă pe vreo funcţie sau vreo listă. Decât să stau la mâna lui Falcă, mai degrabă mi-aş fi făcut harakiri. Am fost de faţă atunci când s-a decis că PNL va primi locul 1 la Senat şi locul 4 la camera Deputaţilor. Am zis, OK şi de atunci nu am mai discutat niciodată despre listele de candidaţi. În altă ordine de idei, Calimente a prezentat principalele linii organizatorice stabilite în cadrul Delegaţiei Permanente lărgite, prezidate de către Tăriceanu, la care a participat alături de alţi membri ai conducerii judeţene. Ideea principală este că ALDE va intra cu certitudine în Parlament, dar trebuie acţionat pentru obţinerea unui scor cu două cifre, inclusiv la Arad, conform aradon.ro.

Citește și: Chipsurile vor fi înlocuite, în viitor, cu gândacii: Noile tendințe în gastronomie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.