Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Abia acum s-a aflat: Cine era, de fapt, bărbatul decedat în accidentul de pe DN1 B

ultima ora

Bărbatul decedat în accidentul de pe DN 1 B, de luni seară, de pe raza localităţii buzoiene Lipia, era şeful postului de Jandarmi din Sărata Monteoru. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, se afla în autoturismul Dacia Logan care a fost prins practic între un TIR încărcat cu tablă şi o autocisternă încărcată cu benzină şi cu motorină.

Mai multe detalii aici: Accident GRAV cu doi morţi: O autocisternă s-a ciocnit cu un autoturism - autorităţile sunt în ALERTĂ / UPDATE

Conform dinamicii accidentului, din primele date, şoferul autoturismului Dacia Logan, care venea din direcţia Mizil către Buzău, ar fi intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un TIR care transporta tablă. Ulterior, TIR - ul a lovit o cisternă care circula din aceeaşi direcţie cu Loganul, respectiv de la Mizil către Buzău.

Citește și: Se anunță proteste de amploare: Ce sindicate cer pensionarea cu trei ani mai devreme față de vârsta standard

În urma impactului, bărbatul de 37 de ani, şeful Postului de jandarmi - ordine publică din staţiunea Sărata Monteoru, din cadrul Detaşamentului 3 Jandarmi Buzău. .a decedat, iar şoferul TIR-ului a fost grav rănit, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Buzău. La această oră traficul este blocat, în zonă intervenind pompierii, pentur că sunt scurgri de combustibil, dar fiind solicitată şi intervenţia unei maşini de deszăpezire, care să elibereze carosabilul de vahiculele avariate, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.