Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Abia acum s-a aflat: Scandal la înmormântarea lui Daniel Prodan

www.libertatea.ro
Didi Prodan soție

Scandal imens la înmormântarea fostului mare jucător al Generaţiei de Aur, Daniel Prodan. Totul a pornit din cauza unei datorii mai vechi. Tot scandalul ar fi început în 2008 atunci când Toni Doboş se zbătea între viaţă şi moarte. Atunci, soţia acestuia i-a cerut 40.000 de euro lui Daniel Prodan pentru a-i folosi pentru spitalizarea soţului ei.

Citește și: DNA mai aplică o LOVITURĂ. I se cere AVIZ președintelui pentru încă 3 miniștri în Microsoft II

”Așa sunt eu, să-mi ajut prietenul la nevoie, nu concep să îl las să sufere, dacă îl pot ajuta”, era deviza lui Didi, un om care nu mințea și nu-i suferea pe impostori. După ce și-a revenit Doboș, Didi a bătut timid la poarta familiei Doboș, pentru a încerca să recupereze măcar o parte din sumă, dacă nu toată la un loc. ”Nu-i avem”, ar fi fost, într-o primă fază, reacția femeii, pentru ca, mai apoi, abordarea să se rezume la uluitoarea replică: ”Ce, mi-ai dat vreun ban?”, conform libertatea.ro.

Citeşte şi: Alexandru Athanasiu reacționează la acuzațiile DNA: Sunt foarte uimit, nu-i văd rostul

Într-un comentariu făcut pe Facebook, Mariana Lăcătuș, prietenă cu familia Prodan, o susține pe Licinia Prodan, soția lui Didi, și dă de înțeles că auzise și ea despre ”țeapă”: ”Îți promit, dragă Lici, că voi face tot ce-mi stă în putință să recuperezi banii dați împrumut «fratelui» Tony Doboș! Nu ești singura, suntem alături de tine”. Mariana Lăcătuș a mai precizat că ”nu sunt singurii de la care au împrumutat, suntem mai mulți foști colegi (sumele sunt mari)!”.

Citește și: New York Times scrie despre cum a ajuns Adrian Ghenie să câștige atât de mulți bani din picturile sale

Mariana Lăcătuş susţine că familia Doboş are să dea bani şi familiei Fiarei. ”Nouă, familia Doboș are să ne dea suma de 15.000 de euro, dar nu vrea. N-am făcut acte, când am dat banii. Puteam să fac plângere la Poliție, dar nu am făcut-o. Banii i-am dat Georgianei, soția lui Toni Doboș. Mi-a zis atunci: «Îți las actele de casă»! I-am răspuns că nu sunt cămătar, că n-o să mă duc s-o scot din casă, dacă nu-mi va achita suma. Poate dacă ne adunăm mai mulți și facem plângeri la Poliție vom avea șanse de reușită. Îmi pare rău că am avut niște discuții pe Whattsap și le-am șters. Sunt mai mulți cărora familia Doboș are să le dea bani. Nu vă pot da numele, pentru că nu am acordul lor. Cum voi căuta să recuperez banii? Cu tupeu! Vom scoate săbiile una la alta, eu știu? M-am întâlnit cu Georgiana la înmormântarea lui Didi și i-am spus să-mi dea banii. Poate că nu era momentul, dar altfel nu pot da de ea. Își schimbă numărul de telefon, s-a mutat și de acolo de unde știam eu că locuiește… I-am promis Liciniei că vom lupta să recuperăm și banii familiei sale. Poate dacă ne vom uni mai mulți păgubiți…”, a spus mariana Lăcătuş conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.