Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Abia acum s-a aflat: Tronul Regelui Mihai a fost găsit - motivul uluitor pentru care nu a fost adus la înmormântarea Majestăţii Sale

Facebook/ Marius Manea
regele mihai avion

Abia acum s-a aflat. O nouă controversă în jurul Regelui Mihai. Tronul Majestăţii Sale a fost găsit, dar nu a fost adus la înmormântarea acestuia. Cum s-a ajuns la o asemenea situaţie? Cunoscuta jurnalistă de la TVR, Camelia Csiki, realizatoarea emisiunii 'Ora Regelui' s-a decis să devoaleze totul.

Citește și: Pe banii noștri! Fostul soț al Olguței Vasilescu face încă o numire controversată la ASF

"În luna noiembrie, descopeream, în timpul unui interviu pe care plănuiam să îl iau de vreo 3 ani, că Gabriel Badea-Päun știe unde este tronul Majestății Sale Regelui Mihai. Mă întorsesem din Elveția, Regele Mihai era grav bolnav. Eram necăjită, iar Gabriel mi-a adus atât de multă bucurie cu această veste. 70 de ani s-a crezut că tronul a fost distrus de comuniști. Am povestit Familiei Regale. Sper că Majestatea Sa a aflat vestea înainte să plece dintre noi. Mi-a fost greu să țin secret, dar voiam să difuzez acest interviu în 30 Decembrie, să fie ca un fel de revenire pe tron a Majestății Sale. L-am sunat pe directorul Muzeul din Golești, habar nu avea că acel tron este al Regelui Mihai. L-am pus să facă fotografii și să mi le trimită, a făcut acest lucru. I-am confirmat că acesta este tronul. L-am rugat să păstreze secret, pentru că urma să merg la Golești să îl filmez...între timp s-a petrecut ceea ce nu și-a dorit nimeni. În ziua înmormântării Regelui Mihai, directorul Muzeului de la Golești a rupt tăcerea și l-a expus. Pe 30 Decembrie, puteți vedea acest interviu, la "Ora Regelui", ora 15.00, pe TVR1, ora 16.00, pe TVR Internațional. Mulțumesc, Gabriel pentru senzaționala ta descoperire", a scris Camelia Csiki pe facebook.

Citește și: De unde atâția bani?! Averea URIAȘĂ a lui Liviu Tit Brăiloiu, parlamentarul PSD care a înjurat-o pe senatoarea USR, Florina Presada

De ce nu a fost adus tronul la înmormântarea Regelui Mihai? O spune Tudor Vişan-Miu, un apropiat al Casei Regale. "S-a încercat aducerea tronului la Palatul Regal. Tronul se putea expune printr-un transfer temporar de la Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii la MNAR. Din diferite motive, nu s-a putut (Cei de la Goleşti sunt ultimii vinovaţi, mai degrabă la Bucureşti dezinteresul a fost maxim)", a spus Miu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.