Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Abuzuri în Poliţia Timiş. Faptele vizate de DNA - surse

DNA

DNA Timişoara efectuază luni percheziţii la Poliţia Timiş, la locuinţele unor şefi din Poliţie şi la Primăria Recaş. Procurorii vizează fapte de abuz în serviciu, şantaj şi trafic de influenţă.

Potrivit unor surse judiciare, primarul oraşului Recaş, Teodor Pavel, le-a solicitat unor şefi de poliţie să interzică efectuarea de controale şi acţiuni pe linie rutieră, pe anumite drumuri, pentru a se evita sancţionarea cetăţenilor în perioada campaniei electorale prezidenţiale.

Şefii Poliţiei le-au cerut unor poliţişti din cadrul Poliţiei Recaş să nu îşi îndeplinească atribuţiile de serviciu şi le-au interzis efectuarea de controale rutiere pe DC. 147, DJ. 609E, precum şi pe străzile din interiorul localităţilor aflate pe raza de competenţă.

Primarul Teodor Pavel nu ar fi vrut sancţionarea cetăţenilor din Recaş pentr că dorea ca Victor Ponta, candidatul PSD, să câştige cu 51%.

Potrivit surselor, poliţiştii care nu se conformau urmau să fie mutaţi, schimbaţi, să li se desfiinţeze funcţia. Primarul ar fi solicitat inclusiv sprijin pe linie politică, apelând la Gelu Milutinovici şi alte persoane din conducerea prefecturii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.