Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acțiune SURPRIZĂ: ISU verifică stațiile de metrou

metrou

ISU verifică, în această dimineață, stațiile de metrou. Concret, se verifică peroanele și modul de evacuare a călătorilor. Circulația nu este afectată, anunță Digi24.

ISU București a desfășurat în 2016 trei controale inopinate la rețeaua de transport cu metroul, care au vizat creșterea gradului de siguranță a călătorilor, ultimul control de această anvergură fiind în luna mai. Pe timpul acestor verificări au fost constatate nereguli la nivelul stațiilor — în spațiile comune (peroane, pasaje), cât și la nivelul ieșirilor către suprateran.

Documente care îl incriminează pe Mișu Negrițoiu, pierdute de pe serverele ASF

Au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, dintre care șapte avertismente și patru amenzi, în cuantum de 8.000 de lei.

Printre neregulile constatate în subteran se numără îngreunarea evacuării persoanelor prin reducerea lățimii de circulație, nemarcarea cu indicatoare a tablourilor electrice aferente scărilor rulante, nemarcarea căilor de evacuare prin indicatoare standardizate, funcționarea necorespunzătoare a iluminatului de siguranță, amplasarea la suprateran în imediata vecinătate a ieșirilor a unor construcții provizorii, diverse amenajări sau spații de parcare care reduc lățimea liberă de circulație a căilor de acces, etc, precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.