Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AC Milan mai dă o lovitură pe piața transferurilor: 'Diavolii' au transferat golgheterul Fiorentinei

www.dolce-sport.ro
Nikola Kalinic

AC Milan a anunţat transferul fotbalistului croat Nikola Kalinic, în vârstă de 29 de ani de la ACF Fiorentina, echipa la care evoluează și Ianis Hagi.

Oficialii de pe San Siro au folosit o animaţie care înfăţişează iniţialele numelui atacantului croat, golgheterul Fiorentinei din sezonul trecut. Literele N şi K apar mai întâi pe un fond alb-violet care se transformă, ulterior, în negru şi roşu, iar sub acestea se află mesajul "Bine ai venit la AC Milan". Mai mult, în momentul când a fost postată animaţia, milanezii au avut grijă să pună şi steagul Croaţiei lângă, potrivit Dolce-sport.ro.

Citește și: Atac dur la adresa lui Dan Petrescu: 'Convenția lui să vină în România era ca Steaua să fie furată'

Este aceeaşi metodă pe care oficialii de la AC Milan au folosit-o şi în cazul transferului lui Ricardo Rodriguez de la VfL Wolfsburg. Anunţul celor de la AC Milan vine la doar câteva zile după ce Nikola Kalinic a lipsit nemotivat de antrenamentele echipei ACF Fiorentina, fiind sancţionat de către conducătorii clubului.

Nikola Kalinic a marcat 20 de goluri şi a oferit patru pase decisive în 42 de meciuri jucate în toate competiţiile sezonului trecut pentru Fiorentina. În prezent, croatul este cotat la 20 de milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Leonardo Bonucci (Juventus), Andre Silva (FC Porto), Andrea Conti (Atalanta), Hakan Calhanoglu (Bayer Leverkusen), Mateo Musacchio (Villarreal), Ricardo Rodriguez (Wolfsburg), Lucas Biglia (Lazio), Franck Kessie (Atalanta), Antonio Donnarumma (Asteras Tripoli) şi Fabio Borini (Sunderland) sunt celelalte transferuri efectuate în această vară de către AC Milan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.